Over ons

Het merk Bevrijdenuitliftendirect werd geïntroduceerd in 2013 door PlusPort B.V. Zo ontwikkelen en distribueren wij digitale veiligheidstrainingen op allerlei gebieden voor verschillende typen bedrijven en branches. Dankzij onze jarenlange ervaring met digitale contentontwikkeling en onze expertise op het gebied van ICT zijn wij uw ideale partner in leren via internet. Alle trainingen worden in eigen beheer door vaste medewerkers ontwikkeld.

Alle e-learning cursuspakketten zijn voorzien van audio, video, oefeningen, toetsing en digitale handleidingen. In voorkomende gevallen is er een digitaal examen, wat een certificaat oplevert. In andere gevallen is het e-learning cursuspakket een start ter voorbereiding van de praktijkdag of examen.

NRTO

NRTOPlusport is aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland.
NRTO gedragscode.