Incompany

Bevrijden uit liften Incompany

Voor organisaties die graag de training op hun eigen locatie willen hebben in combinatie met de eigen liften. De opzet en inhoud van de cursus is gelijk aan de open inschrijving.

De cursus Bevrijden uit liften bestaat uit twee onderdelen: een online theoriegedeelte en een halfdaagse praktijksessie.

De cursisten volgen de theorie via internet door middel van e-learning. Op een leuke interactieve en uiterst effectieve manier doorlopen zij daarmee de stof waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. De gemiddelde studietijd is ca. 1 uur. De theorie wordt afgesloten met een online theorie-examen. Iedereen die geslaagd is voor dit online theorie-examen krijgt toegang tot een digitaal “Bewijs van deelname”. Dit bewijs is het toelatingsbewijs voor de praktijksessie.

Interesse? Neem dan contact op met onze Customer Support 070 3229090 of customersupport@plusport.com. Wij sturen u graag een offerte.

Hoe werkt het?

Bevrijdenuitliftendirect organiseert de incompany cursus op dezelfde manier als bij de standaard open inschrijving. U bepaalt de datum van de praktijksessie. U ontvangt van ons een offerte. Na acceptatie van de offerte krijgen uw medewerkers toegang tot de online theorie en een uitnodiging voor de praktijksessie met bijbehorende spelregels.

Theorie

De theorie volgen de cursisten via internet voorafgaand aan de praktijksessie op uw locatie. Met de online cursus doorlopen uw medewerkers op een leuke, interactieve en uiterst effectieve manier de lesstof waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. De online cursus bestaat uit 1 interactieve module met aansluitend een oefentoets en het online theorie-examen. De gemiddelde studietijd is ca. 1 uur. Na het afronden van de online cursus zijn uw medewerkers goed voorbereid voor de praktijksessie.

Praktijk

De praktijksessie vindt vervolgens plaats op uw locatie. Uw locatie dient wel aan een aantal eisen te voldoen. Deze eisen worden met de offerte meegestuurd. De ervaren TÜV trainer komt naar uw locatie.

Certificaat

Nadat uw medewerkers geslaagd zijn voor het online theorie-examen en door de trainer competent bevonden zijn, ontvangen uw medewerkers het certificaat Bevrijden uit liften. Het certificaat is 2 jaar geldig.

Vraag vrijblijvend een offerte Bevrijden uit liften incompany aan.
Vul onderstaand formulier in en u ontvangt binnen een werkdag uw offerte.
(Let op: maximaal 12 personen, heeft u meer dan 12 personen dan is het mogelijk dit over meerdere sessies te spreiden)